ВО ФОКУСОТ

Заедничка воено-акробатска вежба на гардистите на армиите на Северна Македонија и...

Со изведување на точката „Егзерцир“ и воено-акробатска вежба, припадници од Баталјонот за почести од Армијата на Република Северна Македонија и од почесната чета на...

СВЕТ

„Велофиеста“ – дружење и забава на отворено

Град Скопје денеска организира „Велофиеста“ – дружење и забава на отворено, со освежување и содржини за деца. Оваа велофиеста е дел од активностите на четвртиот...

СЛЕДЕТЕ НЕ НА FACEBOOK

3,904FansLike

Молчете професорке, не зборувајте за право и правдина

Луѓето, многу често, лесно ги сфаќаат поимите право и неправда иако немаат јасна слика за нивното вистинско значење ниту се во согласност со нивните...

Избор на уредникот

КОМЕНТАРИ

Фото Галерија