Вардарци заминаа на подготовки во Аланија

Најтрофејниот македонски фудбалски клуб Вардар утринавазамина на подготовки во Турција. Вардарци попладнево ќе отседнат во Аланија и хотелот „Сентидо Нума Беј“ ќе биде„базата“ на Вардар во Турција, информираа „црвено-црните“ преку клупскиот сајт.

Вардаровата експедиција останува во Аланија до 4 февруари, за кога е предвидено враќањето во Скопје. Таму ќе бидат одиграни седум контролни натпревари, од кои четири се веќе закажани.

Најтрофејниот македонски фудбалски клуб Вардар утринавазамина на подготовки во Турција. Вардарци попладнево ќе отседнат во Аланија и хотелот „Сентидо Нума Беј“ ќе биде „базата“ на Вардар во Турција, информираа „црвено-црните“ преку клупскиот сајт.

Вардаровата експедиција останува во Аланија до 4 февруари, за кога е предвидено враќањето во Скопје. Таму ќе бидат одиграни седум контролни натпревари, од кои четири се веќе закажани.