Недела на македонскиот филм во Софија

Од 21 до 27 јануари во Софија ќе се одржи Недела на македонскиот филм.

Ќе бидат прикажани филмовите „Gypsy Magic“ на Столе Попов, „Исцелител“ на Ѓорче Ставревски, „Кога денот немаше име“ на Теона Стругар Митевска, „Џган“(„Amok“) на Вардан Тозија…