Без вода делови од Студеничани

LinkSense.mk

Поради дефект на водоводна мрежа на улица „5“ во Студеничани, прекин во водоснабдувањето ќе имаат корисниците на улиците: „3“, „4“ и „5“.

Како што информираат од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ прекинот во снабдувањето со вода ќе биде од 11.00 часот до завршување на дефектот.