Без вода жителите на Драчево и Долно Лисиче

Жителите на населбите Драчево и Долно Лисиче од 9 часот ќе останат без вода поради дефект на улицата „Румена Хаџипанзова бб“, информираат од „Водовод и канализација“.

Прекинато водоснабдување од 8.30 часот ќе има и на улицата „Скупи“ крак 22, исто така поради уличен дефект.

Двата прекина во водоснабдувањето ќе траат до санирање на дефектите.