Без вода жителите на село Копаница

LinkSense.mk

Од 8.30 часот без вода за пиење ќе бидат жителите на село Копаница.

Од ЈП Водовод и канализација известуваат дека водоснабдувањето е прекинато поради чистење на резервоарот во селото и тоа ќе трае до завршување со работните активности.