Без вода корисниците од ул. „Сердарот“ 94

Прекин на водоснабдувањето денеска  ќе имаат корисниците од улицата „Сердарот“ 94, во Општина Кисела Вода.

Од ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информираат дека прекин на водоснабдувањето ќе има поради уличен дефект на ф-80 милиметри.

Корисниците ќе бидат без вода од 10:30 часот се до завршување на активностите.