Без вода улицата „Панче Неделковски“ во Чаир

Прекин на водоснабдувањето денеска од 9.30 часот ќе имаат корисниците од улица „Панче Неделковски“ број 44, во општина Чаир.

ЈП „Водовод и канализација“ – Скопје информира дека корисниците ќе бидат без вода поради дефект на приклучна цевка на улицата „Панче Неделковски“ број 44.