(ВИДЕО) Американец украде тенк и газеше се пред себе

Воен ветеран направи хаос на улиците на Сан Диего.

Човекот украде тенк и излезе на улиците на градот, а тогаш настана пекол.

Ова е сигурно една од најголемите работи кои се украдени во последните сто години.

Човекот од касарна на американската армија украде тенк „60 Патон“, тежо 57 тони.

Потоа на улиците газеше се пред себе и се обиде да сруши мост залетувајќи се во столбовите.