Горат бараки кај Судот за прекршоци

LinkSense.mk

Голем пожар вечерва избувна во Градски парк кај Градски стадион во Скопје.

Горат баракитe во близина на стадионот, кои се наоѓаат близу детското игралиште кај ресторанот Томче Софка.

Пред неколку месеци пожар изби во старите бараки каде што се наоѓаше Судот за прекршоци, а пожарот ги зафати сите бараки.

 

 

 

 

(Фото: Сител)