Грешка на новинари и го промени животот

LinkSense.mk

Пред случајно да ја наречат новинарите во Њујорк Фешн модна икона, Лин Слатер беше само професорка на универзитет.

После оваа „незгода“ нејзиниот живот се промени во целост.

Лин потпиша договор со водечката светска модна агенција „Елит“ и почна да работи како модел за бројни модни брендови.

Луѓето од целиот свет ги препознаа нејзиниот необичен стил и позитивен став

Таа со својот пример докажа дека никогаш не е доцна.

moda 1

 

moda 3

 

moda 4

 

moda 5