Дел од Центар без вода

Прекин во водоснабдувањето денеска од 8 часот ќе имаат корисниците од ул.„Никола Вапцаров“ и „8 Ударна бригада“ во Центар.

Прекинот во водоснабдувањето е поради изведување на приклучок на ул.„Никола Вапцаров“ бб.

Прекинот ќе трае до завршување на работите.