Дојава за подметната бомба во средно училиште во Сараево

Сараевската полиција утрово добила прими анонимен повик дека во Средното економско училиште во Сараево е поставена бомба.

По повикот евакуирани се учениците и наставниците од училиштето.

Полицијата го пребарува објектот.