Зои Кравиц во новата кампања на Сен Лорaн (видео)

LinkSense.mk

Сен Лорaн ја претстави новата кампања, проследена со видео и фотографии за претстојната пролет-лето 2020 колекција, со потпис на Антони Вакарело.

За новата линија #YSL31, луксузниот бренд избра познати лица, како што се Зои Кравиц, Фреја Беха Ериксен, Бинкс Валтон, Алија Питерсон, Елис ван Итерсон и Чарли Браун.

Колекцијата се состои од долги и прелевачки силуети, при што некои парчиња имаат вез, други – етерични дезен, како и проѕирни блузи, минибермуди и структурирани фустани со единствени шлицови.