Игор Стефановски прв во Имола

Македонскиот автомобилист Игор Стефановски Иџе го освои првото место на првата трка на патеката Имола, а во негова чест по завршувањето беше интонирана македонската химна.

„Летечкиот“ Македонец извозе одлично во првата трка и ги изненади сите и сосема заслужено се закити со пехарот.