Изјава на премиерот Заев по увидот во ТИРЗ Скопје 2 (ВО ЖИВО)

Изјави на премиерот Зоран Заев и директорот на Дирекцијата за технолошко индустриски развојни зони, Александар Младеновски по увидот на активностите за асфалтирање булевар и улици во ТИРЗ Скопје 2 (Бунарџик).