Интервју со Мартин “Saksa” Саздов по TI6

Легендата на интернационалниот е-спорт!
Нашиот и единствен вицешампион на The International 6.
Интервјуто со Мартин “Saksa” Саздов за GGTVMK

Извор: GGTVMK