МАНУ и Стопанската комора ќе потпишат меморандум за соработка

– Стопанската комора на Македонија и Македонската академија на науките и уметностите (МАНУ) денеска ќе потпишат меморандум за соработка.

Меморандумот ќе го потпишат претседателот на Стопанската комора, Бранко Азески и претседателот на МАНУ, академик Љупчо Коцарев.