Нова колекција пролет-лето за 2019 година на Џорџо Армани

LinkSense.mk

Новата колекција пролет-лето на Џорџо Армани нуди неверојатно смирувачко искуство во машката мода за оваа 2019 година.

Италијанската модна куќа за новата кампања го ангажирала фотографот Курт Маркус, како и моделите Жао Леи и Максим Донеј, кои имаат задача да ги претстават најсовремените варијации на угледен урбан маж.

Нежниот дизајн споен со опуштени секојдневни кројки е одлична комбинација. си/ми/во во машката мода за оваа 2019 година.

Италијанската модна куќа за новата кампања го ангажирала фотографот Курт Маркус, како и моделите Жао Леи и Максим Донеј, кои имаат задача да ги претстават најсовремените варијации на угледен урбан маж.

Нежниот дизајн споен со опуштени секојдневни кројки е одлична комбинација.