Пендаровски: Одигравте херојски, се гордееме со вас

Претседателот на државата Стево Пендаровски им честита на македонските фудбалери за играта која ја покажаа на натпреварот со Холандија.

„Ви честитам за вечерашната игра момци! Одигравте херојски. Се гордееме со Вас.

На капитенот Горан Пандев му благодарам за досегашниот придонес за македонскиот фудбал, напиша претседателот на „Фејсбук“.