Поради сообраќајка затворен за сообраќај автопатот Велес – Скопје

„Поради сообраќајна несреќа автопатот Велес – Скопје е целосно затворен за сообраќај“, информираат од АМСМ.

„На автопатот Велес-Скопје, кај местото Кула, случена е сообраќајна незгода помеѓу повеќе возила и автопатот Велес -Скопје е целосно затворен за сообраќа“ј, се наведува во вонредниот извештај на АМСМ од 8:40 часот.