Прекин во водоснабдувањето во реонот на универзитетот ФОН

Поради реконструкција на водоводна мрежа со пречник 200 милиметри на булевар „Киро Глигоров“, денеска без водоснабдување ќе останат корисниците од универзитетот ФОН и фирмата Офис Плус.

Како што соопшти ЈП „Водовод и канализација“ прекинот во водоснабдувањето ќе почне од 12:00 часот и ќе трае до завршување на интервенцијата.