Регистрирани 473 прекршоци за неносење маски во изминатото деноноќие

За неносење лична заштита на лице регистрирани се 473 прекршоци во текот на изминатото деноноќие на територијата на Република Северна Македонија.

Министерството за внатрешни работи апелира до граѓаните да ги почитуваат мерките и протоколите донесени од Владата со цел справување со Ковид -19.