Село Горно Лисиче без вода

Корисниците од село Горно Лисиче денеска ќе бидат без вода поради изведување водоводен приклучок Ф-80 мм на ул „Лисец бр.84, соопшти ЈП Вoдовод и канализација – Скопје.

Водоснабдувањето ќе биде прекинато од 8.15 часот до завршување со работите.