Сите информации за поврзани со Ковид 19 на специјализирана веб-страница

Сите информации поврзани со Ковид 19 граѓаните можат да ги најдат на специјализираната веб-страница www.koronavirus.gov.mk .

-Дознај како да се заштитиш од вирусот, кои се симптомите и како до правилна самоизолација. Прегледај ги најновите вести и информирај се од релевантни извори.

#КоронавирусМК #KoronavirusMK #ЗаштитиСе #СедиДома, стои во објавата на фејсбук страницата на специјализираната веб страница креирана за информирање на граѓаните.