Спасовски хоспитализиран на Инфективна клиника поради висока температура

– Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски е примен на ЈЗУ Универзитетска клиника за инфективни болести и фебрилни состојби – Скопје поради висока температура, потврдија за МИА од Министерството за внатрешни работи.

Од МВР истакнаа дека здравствената состојба на министерот е стабилна.