Улица „Индустриска“ утре без вода

LinkSense.mk

Од Јавното претпријатие „Водовод и канализација – Скопје“ известуваат дека утре, поради уличен водоводен дефект од цевка со пречник од 200 мм, вода нема да има на улицата „Индустриска 1“, од  9.00 часот до завршување со санација на дефектот.