Централен регистар со продолжено работно време за поднесување пријави за локалните избори

LinkSense.mk

Централен регистар, односно регионалните регистрациони канцеларии в недела, понеделник, вторник и во среда ќе работат со дежурства и продолжено работно време поради роковите за поднесување на пријави за претстојните локални избори.

Како што информираат од Централен регистар, во недела на 12 септември ќе работат од  8:00 до 16:00 часот, а во понеделник на 13 септември, вторник 14 септември  и среда 15 септември од  8:00 до 20:00 часот.

Заинтересираните дополнителни информации може да добијат во соодветната Регионална регистрациона канцеларија, или на e-mail преку контакт формата на Централен регистар.