Tag: авиосообрачај

Авиосообраќајот на скопскиот аеродром е нормализиран

Густата магла утринава го отежнува одвивањето на патниот сообраќај, додека авиосообраќај на скопскиот аеродром е нормализиран.Јавното претпријатие „Македонија пат“ утринава информира дека густа магла...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот