Tag: авио-компанија

Боливија ја приземји авио-компанијата „Ламиа“

Боливија вчера донесе решение со кое времено ги суспендираше сите летовите на авио-компанијата „Ламиа“, чиј авион пред два дена се сруши во Колумбија, и...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот