Tag: автобиографија

Никол Кидман пишува книга

Холивудската актерка Никол Кидман подготвува автобиогравска книга во која ќе открие многу детали од приватниот живот, а неколку поглавја ќе посвети на поранешниот сопруг...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот