Tag: „Авто Плус Стрит Шоу“

Посебен режим на сообраќај поради манифестацијата „Авто Плус Стрит Шоу“

Утре со почеток од 8:00 до 20:00 часот, во организација на „АМП ТИМ“ ДООЕЛ од Скопје, ќе се одржи манифестацијата „Авто Плус Стрит Шоу“...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот