Tag: Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој

Три илјади земјоделци поднеле барање за субвенции за 2019 година

Околу три илјади земјоделски стопанства поднеле барање за земјоделски субвенции за 2019 година.Oд Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, потсетуваат дека рокот...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот