Tag: агрометеоролози

Агрометеоролозите препорачуваат заштита на овошките и виновата лоза

Температурите, особено утринските, кои во наредните денови ќе се спуштат и до минус четири степени, може да бидат катастрофални за овошјето и за виновата...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот