Tag: адвокатско друштво

Уставните судии во среда ќе го разгледуваат законот за извршување

Во среда ќе се преипситува уставноста на неколку члена од Законот за извршување. Оспорени се 12 члена од закконот кој ја регулира рабоатата на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот