Tag: АД Водостопанство

Николовски: Од вторник се очекува да продолжи исплатата на субвенциите

Во вторник идната недела се очекува да продолжи исплатата на субвенциите од 2016 година. Сите пречки на преостанатите 25 милиони евра за 24.000 апликанти...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот