Tag: ад прилеп

Владата го укина Денот на дрвото

Владата денеска ја одржа 36-та седница на која донесе заклучок да му предложи на Собранието за Јавен обвинител на Република Македонија да го именува...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот