Tag: аеродороми

МНР формира координативно тело за помош на граѓаните кои се затекнати...

Во рамките на Министерството за надворешни работи е формирано координативно тело за помош и поддршка на државјаните на Република Северна Македонија кои се наоѓаат...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот