Tag: Академија ФМП

Петровиќ нов тренер на Академија ФМП

Кошаркарскиот клуб Академија ФМП со нов тренер ќе ја започне наредната кошаркарска сезона 2020/21.Нов предводник на тимот од Кисела Вода е Александар Петровиќ, доаѓа...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот