Tag: акварел

На Антарктикот најден цртеж стар 120 години

Познатиот британски истражувач доктор Едвард Вилсон пред 118 години направил цртеж на птица во снег, а него, совршено зачуван, пред некој ден го пронашле...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот