Tag: аквизиција

Сбербанк најавува купување банки во Србија

Сбербанк Србија е расположена за купување некои банки во Србија, изјави претставничката на извршниот одбор на Сбербанк во Србија, Маријана Василеску. Како што наведе...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот