Tag: акни

Камилицата како лек

Со векови наназад камилицата е користена како природен лек против акни, егзема и псоријаза токму поради своите антиоксидантски и анксиолитички особини.Исто така камилицата се...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот