Tag: актуерлно

Јазбец: Добредојдовте во НАТО – Словенија ќе го ратификува Протоколот во...

Добредојдовте во НАТО! Денеска е историски ден што ретко се случува во нашите животи. Им честитам на македонските власти и на сите оние кои...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот