Browsing: акциски план

– Министерот за надворешни работи Бујар Османи изрази очекување дека во наредните денови ќе продолжи комуникацијата со бугарската страна и…

– Продолжуваат разговорите со Бугарија околу конкретни проекти, но Владата е со јасен став дека за Македонците, македонскиот јазик и…

– За деталите од размената на идеи меѓу работните групи и  министрите за надворешни работи на Северна Македонија и Бугарија,…