Tag: аланија

Вардарци заминаа на подготовки во Аланија

Најтрофејниот македонски фудбалски клуб Вардар утринавазамина на подготовки во Турција. Вардарци попладнево ќе отседнат во Аланија и хотелот „Сентидо Нума Беј“ ќе биде„базата“ на...

Вилмич, покроце малу!

Во период на големи препирки по социјалите мрежи и „независните“ телевизии за тоа кој е од кого поголем патриот во заштитата од „бугаризацијата“, тукашни...

Избор на уредникот