Browsing: албански

Излезеноста на претседателските избори во одредени општини е помала отколку на парламентарните. Поголема разлика е воочлива во општини каде доминира…

Министерството за Европа и надворешни работи на Албанија (МЕНР)  соопшти дека вечерва пристигнал првиот авион со албански, македонски и косовски…

Таканаречената група “Homeland Justice” или “Татковинска правда“ од Иран откако објави хакирани материјали од електронската пошта на премиерот Еди Рама…