Browsing: амандмани

„Поднесените неколку илјади амандмани од ВМРО-ДПМНЕ на законите за Академијата на судии и јавни обвинители, за јавнообвинителската служба и за…

На преговарачот од ВМРО-ДПМНЕ за новиот закон за јавното обвинителство, Тони Менкиноски во саботата му бил пратен законски текст со вграден дел…

Собранието на Република Северна Македонија, во рамки на денешната 94 седница усвои повеќе закони кои претседателот Ѓорге Иванов одби да…