Browsing: ангеловска

Државната комисија за спречување на корупција (ДКСК) не утврдува кривична одговорност, но од етички аспект го покренува прашањето од високо…

Министерката за финансии Нина Ангеловска ги демантираше информациите кои се пласираа во врска со повлекување на нејзините средства од „Еуростандард…

Над 14 милиони евра се веќе исплатени на граѓаните преку домашната платежна картичка со која може да купуваат домашни производи.…

„Даночните приходи во мај бележат помал пад од проектираниот што покажува дека го имаме одбрано најсоодветното портфолио согласно анализите и…