Browsing: Антонио Гутереш

Генералниот секретар на ОН, Антонио Гутереш смета дека какви било разговори за распределба на надлежностите остануваат внатрешно прашање на Шпанија,…

Присилното раселување на цивили во Сирија претставува воено злосторство, предупреди генералниот секретар на Обединетите нации, Антонио Гутереш, во време кога…