Browsing: Аполонија

Во присуство на многубројни пријатели, соработници, уметници и членови од дипломатскиот кор, Фондацијата „Аполонија“ од Гевгелија го прослави своето десето јубилејно…

Фондацијата „Аполонија“ од Гевгелија и оваа годнина организира Меѓународна ликовна колонија која се одржува по 16-ти пат. На колонијата учествуваат репрезентативни ликови уметници…